OBJEDNÁVKY DO 15:00 DORUČUJEME DO 1 pracovného dňa. Viac info

Tartaletky s Náplňou Ganache

Kód: R-56
3 €
Momentálne nedostupné
Položka bola vypredaná…

Detailné informácie

Podrobný popis

istockphoto-1186273390-170667a4 hod. 50 min. images_18-12 osôb

Ingrediencie

Postup

Zohrejeme 600 ml šľahačky v mikrovlnnej rúre na teplotu 80°C. Zohriatú šľahačku vylejeme do misky a pridáme 600 g kúskov horkej čokolády. Miešame kým sa kúsky čokolády úplne nerozpustia a necháme vychladnúť. 

Pripravíme si cesto na tartaletku z 220 g múky, 150 g masla, 100 g práškového cukru, 40 g mandľovej múky, štipky soli a 30 g vajíčka. Vymiesené cesto zabalíme do potravinárskej fólie a necháme odležať v chladničke 1 hodinu. 
 

Rúru si predhrejeme na 180°C.

Formu vymastíme olejom v spreji. Cesto vyberieme z chladničky, premiesime ho a rozvaľkáme na pomúčenej pracovnej doske na hrúbku 3-4 mm. Rozvaľkané cesto vložíme do formy a kraje mierne pozatláčame. Nadbytočné cesto na krajoch orežeme a na podstave urobíme dierky vidličkou. Pečieme 15-20 minút do zlatohneda a necháme úplne vychladnúť.

 
Do vychladenej tartaletky nalejeme čokoládovú ganache a necháme stuhnúť v chladničke. Zvyšok ganache vymiešame mixérom do hustej peny, ktorú môžeme použiť na dozdobenie tartaletky. Pridáme ovocie, čokoládové perličky, orechy a môžeme podávať.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: