OBJEDNÁVKY DO 15:00 DORUČUJEME DO 1 PRACOVNÉHO DŇA.Viac info
Z DȎVODU SEZÓNY SA DODANIE MȎŽE PREDĹŽIŤ
Pomarančové Pusinky
Kód: R-44Súvisiaci tovar
Podrobný popis
15-30 min.
20 osôb
Ingrediencie
- 125 g práškového cukru
- cukrové zdobenie - guličky podľa preferencie
- Gélová jedlá farba Apricot - Oranžová
- 125 g kryštálového cukru
- 10 g kukuričného škrobu
- cukrárske vrecká
- cukrárska špička č. 1M
- papier na pečenie
Postup
Bielka vyšľaháme do peny a postupne po častiach pridávame kryštálový cukor a kukuričný škrob. Pridajte trochu gélovej jedlej oranžovej farby a šľahajte pri vysokých otáčkach až kým vám nevznikne lesklá tuhá "stojaca" pena.
Rúru si predhrejeme na 110° C (teplovzdušná 100° C). Plech si vystelieme papierom na pečenie. Vyšľahané bielka vložíme do cukrárskeho sáčku pripevníme špičku, následne vytvárame snehové trsy na plech. Pusinky posypeme cukrovými guličkami, a necháme vyschnúť v rúre približne 2 hod. pri 110° C.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár