OBJEDNÁVKY DO 15:00 DORUČUJEME DO 1 PRACOVNÉHO DŇA.Viac info
Makrónky - Včielka
Kód: R-50Súvisiaci tovar
Podrobný popis
2 hod. 35 min.
10 osôb
Ingrediencie
- 300 g zmes na výrobu makróniek
- 125 g maslového krému
- gélová farba žltá
- gélová farba oranžová
- jedlá potravinárska fixa čierna
- biela hmota na modelovanie
- 150 g masla
- 125 ml vody
- 70 g vaječných bielkov
- jedlé lepidlo
- jemný zemiakový škrob Magic Roll-Out Powder
Postup
Rúru predhrejeme na 150 °C.
Pripravíme si 300 g zmesi na makrónky podľa návodu na obale. Do zmesi pridáme malé množstvo žltého a oranžového farbiva, kým cesto nebude mať sýtu tmavo-žltú farbu. Cesto vložíme do cukrárskeho vrecka so špičkou #12 a pomocou silikónovej podložky vytvoríme jednotlivé makrónky. Makrónky necháme postáť 2 hodiny a následne pečieme 15 - 20 minút. Po upečení necháme kompletne vychladnúť.
Pripravíme si 125 g maslového krému podľa návodu. Krémom naplníme cukrárske vrecko so špičkou #12.
Keď sú makrónky vychladené, čiernou jedlou fixou nakreslíme na polovicu z nich čierne pruhy a "tvár". When the macarons have cooled down, make stripes and a face with the black edible marker. Bielu modelovaciu hmotu premiesime a vyvaľkáme. Pomocou vykrajovača na listy vykrojíme krídla na každú makrónku. Konce mierne stlačíme a prilepíme jedlým lepidlom na vrchné časti makroniek.
Na spodnú časť každej makrónky pridáme maslový krém a opatrne spojíme s vrchnou časťou. Makrónky držíme v chladničke až do podávania.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár