OBJEDNÁVKY DO 14:30 DORUČUJEME DO 1 PRACOVNÉHO DŇA.

Makrónky s náplňou Ganache

istockphoto-1186273390-170667a20 min.  images_120 osôb

Macarons_Ganache-1-960x960-c-default

 

Ingrediencie

Postup

Pripravíme si cesto na macrons podľa návodu priloženého na obale. Do cesta pridáme ružové farbivo a premiešame do hladka. Cesto vložíme do cukrárenského vrecúška pripevníme špičku na makrónky a na vytvárame kruhy na podložke. Necháme odpočívať 1 hod. Rúru si predhrejeme na 150°C a pečieme 15- 20 min. Makrónky necháme úplne vychladnúť.

Šľahačkovú smotanu si ohrejeme v hrnci, po odstavení ihneď zamiešame mliečnu čokoládu a miešame do hladka. Ganache nechajte stuhnúť v chladničke. Naplnte vrecúško a koniec odstrihnite a plnte makrónky.

Zvyškom polevy dekorujte vrch makróniek. Na záver posypte cukrovými guličkami.