Jahodové Makrónky
Kód: R-42Súvisiaci tovar
Podrobný popis
2 hod. 30 min.
20 osôb
Ingrediencie
- 600 g Zmes na výrobu makróniek
- 125 g maslového krému
- Ochucovacia pasta - Jahoda
- 50 g horká čokoláda - dark melts
- 50 g Biela čokoláda - kúsky White Melts
- Ružová gélová koncentrovaná jedlá farba na hmoty aj čokolády
- Červená gélová koncentrovaná jedlá farba na hmoty aj čokolády
- Gélová koncentrovaná farba Red Extra - Červená
- Gélová farba Lime Green - limetkovo zelená
- 140 g váječných bielkov
- 125 ml vody
- 150 g masla
- trezírovacie vrecúška
- zdobiaca špička na makrónky 2A
- Silikónová forma na makrónky
Postup
Pripravíme si cesto na makrónky podľa návodu uvedenom na obale. Cesto si rozdelíme na 2 polovice, do jednej časti pridáme niekoľko kvapiek červenej gélovej koncentrovanej jedlej farby a do druhú časť zafarbíme ružovou farbou. Cukrárske vrecká naplníme cestom, pripevníme špičku na makrónky a tvarujeme do kruhov pomocou podložky. Necháme na vzduchu 2 hodiny.
Rúru si predhrejeme na 140 ° C a pečieme 15-20 min.
Po vychladnutí môžete na makrónky kresliť ružičky pomocou tenkého štetca, červenej a zelenej pastovej jedlej farby.
Pripravíme si maslový krém podľa návodu uvedenom na obale, hotový krém ochutíme jahodovou ochucovacou pastou, podľa preferencie. Maslový krém vložíme do cukrárskeho vrecúška, odstrihneme malý koniec vrecúška a plníme makrónky.
V dvoch miskách si rozpustíme bielu a tmavú čokoládu. Čokoládou naplníme vrecká, makrónky poukladáme na papier na pečenie a následne ich pokvapkáme roztopenou čokoládou.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.