OBJEDNÁVKY DO 15:00 DORUČUJEME DO 1 PRACOVNÉHO DŇA. Viac info

Fialová poťahovacia hmota - rolovaný fondán Lilac Renshaw 250 g

Kód: 02866
3,39 € –14 %
Fialová poťahovacia hmota - rolovaný fondán Lilac Renshaw 250 g
3,39 € –14 % 2,90 €
Momentálne nedostupné
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…
Fialová poťahovacia hmota - rolovaný fondán Lilac Renshaw 250 g

Detailné informácie

Podrobný popis

Fialová poťahovacia hmota  je extra pevná a elastická. Upozorňujeme, že tento fondán má pevnejšiu štruktúru ako štandardný fondán Renshaw. Vďaka svojmu hladkému povrchu je vhodný na poťahovanie tort a zákuskov ale rovnako sa dá použiť aj na výrobu jedlých dekorácií, figúrok a iných ozdôb Fondán svetlofialovej farby je ideálny na dotvorenie cupcakes alebo cakepops. Na pokrytie okrúhlej torty s priemerom 24-26 cm alebo štvorcového koláča s rozmermi 20x20 cm potrebujete cca. 0,5 kg fondánu.

Postup

Vyvaľkajte si dostatočne veľký plát aby ste rovnomerne prekryli hornú a dolnú časť torty vrátane bokov. Pri prenášaní plátu si môžete pomôcť dlhou rúrkou prípadne valčekom, na ktorú ľahko natočíte pocukrovaný plát fondánu. Plát prikladajte na tortu zvrchu a zvyšok spustite cez hrany torty. Pomocou noža odkrojte prebytočné časti fondánu, ale dajte si pozor aby ste si nechali dostatok hmoty na prekrytie bokov. Pri poťahovaní si môžete pomôcť plastovou "žehličkou", ktorá zaistí hladký a rovný povrch a navyše sa vyhnete bublinám. Jemne pritláčajte plát hmoty tak aby ste ho nestiahli dole, čo by mohlo spôsobiť pretrhnutie hmoty. Po potiahnutí, odkrojte zvyšky tak aby ste nechali cca 1 cm presah, tieto presahy môžete podložiť pod tortu pomocou plastovej "žehličky" alebo stierky.

Po otvorení dôkladne zabalte hmotu do potravinárskej fólii, zaistite aby sa nedostala do kontaktu so vzduchom, ktorý spôsobuje tvrdnutie hmoty.

Priemerné výživové hodnoty v 100 g

Energetická hodnota  1706 kJ
Energetická hodnota  403 kcal
Tuky 5,7 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny  3,3 g
Sacharidy  87,9 g
- z toho cukry 86,1 g

 

Zloženie výrobku

Cukor, glukózový sirup, palmový olej, zvlhčovadlo: E422, emulgátor: E471, stabilizátory: E413, E466, konzervačná látka: E202, farby: E122, E133, aróma.

Alergény

 Vyrobené v továrni, ktorá spracováva orechy.

Dodatočné parametre

Kategória: Farebné poťahovacie hmoty (fondant)
Pečenie: Ingrediencie
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: