Fialová poťahovacia hmota - rolovaný fondán Lilac Renshaw 250 g
Kód: 02866Podrobný popis
Fialová poťahovacia hmota je extra pevná a elastická. Upozorňujeme, že tento fondán má pevnejšiu štruktúru ako štandardný fondán Renshaw. Vďaka svojmu hladkému povrchu je vhodný na poťahovanie tort a zákuskov ale rovnako sa dá použiť aj na výrobu jedlých dekorácií, figúrok a iných ozdôb. Fondán svetlofialovej farby je ideálny na dotvorenie cupcakes alebo cakepops. Na pokrytie okrúhlej torty s priemerom 24-26 cm alebo štvorcového koláča s rozmermi 20x20 cm potrebujete cca. 0,5 kg fondánu.
Postup
Vyvaľkajte si dostatočne veľký plát aby ste rovnomerne prekryli hornú a dolnú časť torty vrátane bokov. Pri prenášaní plátu si môžete pomôcť dlhou rúrkou prípadne valčekom, na ktorú ľahko natočíte pocukrovaný plát fondánu. Plát prikladajte na tortu zvrchu a zvyšok spustite cez hrany torty. Pomocou noža odkrojte prebytočné časti fondánu, ale dajte si pozor aby ste si nechali dostatok hmoty na prekrytie bokov. Pri poťahovaní si môžete pomôcť plastovou "žehličkou", ktorá zaistí hladký a rovný povrch a navyše sa vyhnete bublinám. Jemne pritláčajte plát hmoty tak aby ste ho nestiahli dole, čo by mohlo spôsobiť pretrhnutie hmoty. Po potiahnutí, odkrojte zvyšky tak aby ste nechali cca 1 cm presah, tieto presahy môžete podložiť pod tortu pomocou plastovej "žehličky" alebo stierky.
Po otvorení dôkladne zabalte hmotu do potravinárskej fólii, zaistite aby sa nedostala do kontaktu so vzduchom, ktorý spôsobuje tvrdnutie hmoty.
Priemerné výživové hodnoty v 100 g
Energetická hodnota | 1706 kJ |
Energetická hodnota | 403 kcal |
Tuky | 5,7 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 3,3 g |
Sacharidy | 87,9 g |
- z toho cukry | 86,1 g |
Zloženie výrobku
Cukor, glukózový sirup, palmový olej, zvlhčovadlo: E422, emulgátor: E471, stabilizátory: E413, E466, konzervačná látka: E202, farby: E122, E133, aróma.
Alergény
Vyrobené v továrni, ktorá spracováva orechy.
Dodatočné parametre
Kategória: | Farebné poťahovacie hmoty (fondant) |
---|---|
Pečenie: | Ingrediencie |
Položka bola vypredaná… |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.