OBJEDNÁVKY DO 14:30 DORUČUJEME DO 1 PRACOVNÉHO DŇA.

Bezlepkový brownie

istockphoto-1186273390-170667a30-45 min    images_18-12 osôb

FunCakes-recept-glutenvrije-brownie-taart-website-1-960x960-c-default

Ingrediencie

Postup

Pripravte si zmes na výrobu brownies bez lepku podľa návodu uvedeného na obale. Okrúhlu tortovú formu vymastite tukom alebo papierom na pečenie, cesto nalejte do formy a pečte 40 min. pri 180°C. Po upečení nechajte brownie úplne vychladnúť.

Avokádo očistite, nakrájajte, 3 plátky si odložte bokom na ozdobu. Zvyšok roztlačte vidličkou alebo mixérom na hladkú hmotu, pridajte 1 ČL ochucovacej vanilkovej pasty, 5 lyžičiek práškového cukru a šťavu z polovice citróna, dobre premixujte a vložte do chladničky.

Želatínu si pripravte podľa návodu. Mrazené maliny rozmixujte v mixéri (pridajte trochu vody) na kašu. Do malinovej hmoty pridajte 3 lyžičky práškového cukru. Hmotu privedieme do varu a vložíme pripravenú želatínu.

Brownie si rozrežeme pozdĺž na 2 časti a naplníme avokádovým krémom, vrstvy ukladáme na seba. Vrch polejeme malinovým krémom a ozdobíme avokádovými plátmi a čerstvými malinami.