Bezlepkový brownie
Kód: R-34Súvisiaci tovar
Podrobný popis
30-45 min
8-12 osôb
Ingrediencie
- 500 g zmes na výrobu Brownies bez lepku
- 8 ČL práškového cukru
- 1 ČL ochucovacia pasta Funcakes - Vanilková
- 3 plátky želatíny
- 250 g masla
- 4 vajcia
- 250 g mrazených malín
- 3 zrelé avokáda
- 125 g čerstvých malín
- šťava z polovice citróna
Postup
Pripravte si zmes na výrobu brownies bez lepku podľa návodu uvedeného na obale. Okrúhlu tortovú formu vymastite tukom alebo papierom na pečenie, cesto nalejte do formy a pečte 40 min. pri 180°C. Po upečení nechajte brownie úplne vychladnúť.
Avokádo očistite, nakrájajte, 3 plátky si odložte bokom na ozdobu. Zvyšok roztlačte vidličkou alebo mixérom na hladkú hmotu, pridajte 1 ČL ochucovacej vanilkovej pasty, 5 lyžičiek práškového cukru a šťavu z polovice citróna, dobre premixujte a vložte do chladničky.
Želatínu si pripravte podľa návodu. Mrazené maliny rozmixujte v mixéri (pridajte trochu vody) na kašu. Do malinovej hmoty pridajte 3 lyžičky práškového cukru. Hmotu privedieme do varu a vložíme pripravenú želatínu.
Brownie si rozrežeme pozdĺž na 2 časti a naplníme avokádovým krémom, vrstvy ukladáme na seba. Vrch polejeme malinovým krémom a ozdobíme avokádovými plátmi a čerstvými malinami.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.